Upp och hoppa Sverige!

Hitta vårformen tillsammans - häng med i
till vårens roligaste aktivitets- och stegtävling!

GÖR ANMÄLAN HÄR

Utmana dig själv och dina kollegor!

Start 7 maj - målgång 10 juni
Sista anmälningsdag 30 april


Den 7 maj startar vårens roligaste aktivitets- och stegtävling – friskvårdsaktiviteten som får dig och din arbetsplats i vårform! Utmana er själva och andra företag runt om i landet i en lagaktivitet som välkomnar alla. Med motion som redskap kommer ni under fem veckor att svetsa samman er arbetsplats - och gå i mål piggare, starkare och gladare! För att klara utmaningen behöver ditt lag i genomsnitt motionera ihop 10.000 steg eller fler per dag, vilket också är Världshälsoorganisationens (WHO) rekommendation för daglig motion.

* Frakt tillkommer.

DET HÄR FÅR DU:

269 kr / delt.*

  • Stegräknare med 3d-sensor eller app
  • Personlig motionsdagbok med inspirerande diagram
  • Topplistor
  • Sociala funktioner för att heja på kollegor och vänner!
  • Massor med vinstpriser i samarbete med Great Days och Svenska spel!

Gå Kroatiens pärlband - Makarska Rivieran på 35 dagar

I vårens tävling går vi tillsammans längs den Kroatiska rivieran. Du startar i Split och går i mål i Dubrovnik. Kanske ska du på semester i Kroatien i sommar och vill få en försmak och redan nu sätta den rätta känslan? Under tävlingen följer du dig själv och dina lagmedlemmars framfart direkt på motionskartan – i mobilen, surfplattan eller på datorn. Det tar garanterat fram tävlingsmänniskan i dig!

TILL ANMÄLAN

Stegtävling med app desktop

Massor med pepp, energi & priser

Du kommer bli gladare, piggare och stärka din kondition. Vi belönar dina framsteg och lottar ut trisslotter varje vecka. De lag som klarar utmaningen är med i utlottningen av upplevelsepriser i samarbete med Greatdays.se. Vi står för adminstrationen och inspirationen - ni står för motionen och lagandan!

TILL ANMÄLAN

nationell tävling

Så fungerar det

Dela in din arbetsplats i ett eller flera lag (vi rekommenderar att ett lag består av 2–8 deltagare och ojämnt antal deltagare går utmärkt). Du kan även anmäla lag som privatperson. Varje deltagare får en stegräknare med 3d-sensor som du har i fickan eller hänger runt halsen. För dig som föredrar att använda din mobil som stegräknare laddar du ner Motionsplatsens rekommenderade app som automatisk registrerar och laddar upp dina steg till tävlingssajten. Cyklar eller joggar du kommer dina minuter automatiskt att laddas upp och omvandlas till steg - supersmidigt! Om du tränar på gym, simmar eller aktiverar dig på andra sätt konverterar du enkelt dina minuter till steg.

TILL ANMÄLAN

SÅ HÄR ENKELT ANMÄLER NI ER:

1. Klicka på "Till anmälan"

2. Fyll i anmälningsformuläret för att anmäla din arbetsplats. Här anger du antal deltagare och leveransadress. Gör du anmälan som privatperson skriver du in dina privata adressuppgifter.

3. Stegräknare, startkod och information hur ni registrerar era konton och lag skickas ut till din arbetsplats.

TILL ANMÄLAN