Ditt lag har en utmaning att slå!

Anmäl din arbetsplats eller ditt kompisgäng
till vinterns nationella aktivitets- och stegtävling!

 Passa på - superkampanj! ENDAST 199 kr inkl. stegräknare med 3d-sensor! 

GÖR ANMÄLAN HÄR

Häng med i årets roligaste hälsoutmaning till ett superpris!

Start 14 februari - målgång 20 mars
Sista anmälningsdag 5 februari


Den 14 februari rivstartar vi 2018 med vinterns roligaste aktivitets- och stegtävling! Få en superstart på det nya året. Samla ihop kompisgänget eller kollegorna på jobbet och bilda ett eller flera lag. Utmana er själva och andra lag runt om i hela landet och gå i mål piggare, starkare och gladare - allt till ett superpris! I vinterns tävling går vi genom Franska Alperna.

* Frakt tillkommer.

DET HÄR FÅR DU:

199 kr / delt.*

  • Stegräknare med 3d-sensor eller app
  • Personlig motionsdagbok med inspirerande diagram
  • Topplistor
  • Sociala funktioner för att heja på kollegor och vänner!
  • Massor med vinstpriser i samarbete med Great Days och Svenska spel!

Kom igång tillsammans

Så här efter jul och nyår slås det ofta rekord i nystarter. Allt ska bli bättre, vi ska äta nyttigt, träna mer och stressa mindre. Vi bestämmer att vi ska göra en massa saker som vi sällan hinner eller orkar hålla fast i. Om man bara ska göra en enda sak för att komma i form och må bättre – som alla kan vara med i och som du dessutom kan fortsätta med året om och i ur och skur – så är det att gå mer. Därför utmanar vi dig i att gå eller omvandla aktiviteter motsvarande 10.000 steg per dag. Anmäl dig redan idag till Sveriges roligaste steg- och aktivitetstävling och bli pigg och stark på 35 dagar!

TILL ANMÄLAN

Rivstarten stegtävling affisch

Massor med energi & priser

Du kommer bli gladare, piggare och stärka din kondition. Vi belönar dina framsteg och lottar ut trisslotter varje vecka. De lag som klarar utmaningen är med i utlottningen av upplevelsepriser i samarbete med Greatdays.se.

TILL ANMÄLAN

nationell tävling

Så fungerar det

Tävla i ett eller fler lag (vi rekommenderar att ett lag består av 2–8 deltagare). Du får en stegräknare med 3d-sensor som du har i fickan eller hänger runt halsen. Hög kvalitet, smidig och superenkel att använda. De sju senaste dagarna sparas i minnet och du behöver aldrig tänka på att nollställa den manuellt. Halsrem och löstagbart clip följer med. För dig som föredrar att använda din mobil som stegräknare laddar du ner Motionsplatsens rekommenderade app som automatisk registrerar och överför när du går, cyklar eller joggar. Om du tränar på gym, simmar eller aktiverar dig på andra sätt konverterar du enkelt dina minuter till steg.

TILL ANMÄLAN
Lag nationell tävling

SÅ HÄR ENKELT ANMÄLER NI ER:

1. Klicka på "Till anmälan"

2. Fyll i anmälningsformuläret för att anmäla din arbetsplats. Här anger du antal deltagare och leveransadress. Gör du anmälan som privatperson skriver du in dina privata adressuppgifter.

3. Stegräknare, startkod och information hur ni registrerar era konton och lag skickas ut till din arbetsplats.

TILL ANMÄLAN